Produktledelse og produktstrategi

I 2017 var jeg med å starte det norske oppstartsselskapet Confrere, som vi i 2022 solgte til Silicon Valley-selskapet Daily. Jeg har jobbet i over ti år med å utvikle digitale produkter og tjenester.

Jeg er i dag selvstendig produktcoach, og tilbyr rådgivning, coaching og foredrag innen:

  • Produktledelse
  • Produktstrategi
  • Rekruttering av produktfolk
  • Produktdiscovery
  • Enkel og effektiv brukertesting
  • Hvordan lykkes med remote-arbeid

Akkurat som gode produkter gjerne må forbedres over tid ved hjelp av kontinuerlig forbedring, tror jeg det samme gjelder måten vi arbeider med produkter. Vi trenger ikke jobbe perfekt for å jobbe bedre. Det finnes alltid små forbedring vi kan gjøre allerede i morgen. Jeg vil hjelpe kundene mine å jobbe bedre uten at det betyr at man må snu alt på hodet.

Interessert? Ta kontakt:

45 24 24 12
ida@idaaalen.no

Tidligere foredrag

Jeg skriver bok om produktledelse

Det finnes mange gode fagbøker på engelsk. Men er man ny i feltet, får man fort en liste på 5-6-10-20 anbefalte bøker. Jeg har lyst til å skrive en en solid introbok som gir deg overblikk og gode veier videre.

Når man leser de amerikanske bøkene må man gjøre en liten oversettelsesjobb for seg selv. Bøkene forutsetter gjerne at det er store og ressurssterke selskap med mange lag av ledelse opp til toppen. De som jobber med produktledelse i Norge befinner seg ikke kun i store private selskaper. Noe er små private selskaper, og noe er store offentlige organisasjoner. Denne boka skal funke bra for dem også.

Ikke minst har jeg lyst til å skrive en bok om produktledelse som ikke antar at du må jobbe 60-70 timer i uka for å være en god produktleder.