En kommentar om “Jeg står på mitt, kjøp en iPad til kidsa i stedet for meg

  1. Hehe, utrolig kult. Nok et bevis på at multitouch er fremtiden. Lot selv en liten jente på 5 år leke med min iPod Touch for en tid tilbake. Hun tok i den og skjønte i løpet av få sekunder hvordan man navigerte mellom skjermer. Etterhvert begynte hun å trykke litt på ikonene og fant seg tilslutt et lite spill (Terningene fra MotionX) som hun likte godt, og koste seg i rundt 30 min med å riste på telefonen og samle opp til Yatzy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s