Er bloggen min død? Tja.

Så sitter jeg her og rydder, og oppdager at det er år og dag siden bloggen har blitt oppdatert. Som på et vis er litt trist. På den annen side, så er det også veldig hyggelig. Grunnen til at jeg opprettet bloggen den gangen i 2008 var at jeg var en student med et brennende ønske om å jobbe med nett «når jeg ble stor». Jeg tenkte at bloggen kunne være en fin måte å komme i kontakt med folk.

Og det var det! I dag har jeg drømmejobben hos Netlife Research, og jobber med nett dagen lang. Og da blir det ikke tid til blogging, som da jeg var student. Og får jeg tid til å blogge, så er det gjerne på I allenkelhet.

Så at bloggen er død er jo slik sett egentlig ikke sørgelig. Det betyr jo bare at den har gjort jobben sin :) Kanskje skal jeg prøve å følge i Ida Jacksons fotspor og lage meg en voksenblogg?

3 svar til «Er bloggen min død? Tja.»

  1. Jeg har jo min nisjeblogg hvor jeg sånn noenlunde regelmessig formidler «greier» knyttet til virksomheten min med Innbokskontroll.

    Jeg tenkte lenge at det var greit å ha min personlige blogg (som jeg startet opp lenge før Innbokskontroll.no) i tillegg der jeg kunne blogg om løst og fast med høyst ujevne mellomrom når jeg fikk trang til litt lengre skriving enn FB og twitter tillater. Det jeg oppdaget som en stor ulempe var at Google favoriserte denne personlige bloggen. Selv om det var over et år siden forrige oppdatering, fikk den førsteplass på søk etter «Jørn Kippersund». Dermed ble det plutselig litt mer viktig hva som sto der, og det var vanskelig å ha den som en bonus-skrivestue for innfallsvis langskriving. Enden på visa ble at jeg slettet hele bloggen.

    1. Når det er sagt, syns jeg det er flott om du lager voksenblogg! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s