Jeg lager nyhetsbrev om tech! Lenker & rants rett i din innboks.

PS: Hvis du tidligere har abonnert på e-post med oppdateringer fra WordPress-bloggen min, vil du fra nå av få e-poster via Substack i stedet. Jeg har ikke brukt denne bloggen noe særlig de siste årene, men hvis du ikke vil abonnere lenger, er det bare å trykke på «unsubscribe» i bunnen av e-postene fra Substack.

Hvis du ikke allerede abonnerer på e-post fra bloggen min, kan du bli abonnent her:

De siste årene har ting jeg tenker om teknologi (i vid forstand) stort sett havnet et av tre steder:

  1. En lengre, grundig researchet tekst, i mange år i Dagens Næringsliv, nå i Morgenbladet.
  2. Som en tweet eller statusoppdatering på Facebook.
  3. Ingen steder. Det bodde en stund i kortidshukommelsen min, og så svant det hen.

En avslappende fredagskveld for meg er å sitte i cirka tre timer og drikke te og lese om Internett på Internett. Ofte leser jeg ting som jeg tenker flere enn meg burde bry meg om. Det er ikke alt som kan bli til en tekst på 6000 tegn i en avis. Men det er også noe ironisk med å fylle nettopp sosiale medier med dette innholdet, når innholdet ofte er kritisk til sosiale medier. Og jeg har langt mer jeg gjerne skulle delt enn det som for tiden havner i sosiale medier.

Internett, og særlig de sosiale sidene ved det, er en av mine første kjærligheter. Men kjærligheten til Internett føles stadig mer som en ganske usunn relasjon. Følelsen av å ha forelsket seg i en dust som ikke er bra for deg i det hele tatt.

Så hvordan forholde seg til en usunn crush? Jo, la seg besette i stedet og prate om crushet non-stop.

Nyhetsbrevet lar meg kunne dele det jeg syntes var mest interessant å lese om tech i løpet av ukene som har gått, og kunne slenge på noen tanker eller litt norsk kontekst på det, uten at jeg skal bekymre meg for at jeg spammer noen.

I en tid der veldig mye styres av algoritmer er det deilig å skrive noe for et publikum som helt eksplisitt har bedt om det.

2 kommentarer om “Jeg lager nyhetsbrev om tech! Lenker & rants rett i din innboks.

  1. Et spørsmål er hvorvidt en blogg kan regnes som sosialt medium lenger. Det foregår stort sett enveiskommunikasjon der, og innholdet som formidles har mer og mer karakter av noe helt annet og mer tilnærmet vanlige tidsskrifter. Så jeg syns du godt kan beholde din første kjærlighet til bloggen din i det minste.

  2. Jeg synes det høres fint ut med et nyhetsbrev om tech, og ja, fortsett med bloggen, her kan du utnytte begge kanaler samtidig. Bare stå å¨Ida:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s